Bize Ulaşın   Site Haritasi Anasayfam yap    Sık Kullanılanlara Ekle   08 Eylül 2008 Pazartesi 
Untitled Document
  Hava Durumu
ANKARA
ANKARA
ANKARA
ANKARA
ANKARA
 Çok Okunanlar
 Tek şart var: Bakire olmak!  C.Ronaldo için 170 milyon avro!
 Rusya ABD ye meydan okudu
 Milletvekilinin kızı ve nişanlısı öldürüldü
 Devleri solladık, 10. sıraya yükseldik!
 ABD gemilerine Rus kuşatması
 Ümit Özat ta bulgu yok!
 Gül Ermenistan a gidiyor
 Futbolcu eşi olacak
 Erdoğan dan Doğan a bombardıman
 700 bin dolara soyunmayı red etti
 Çok Yorumlananlar
 Tek şart var: Bakire olmak!  TSK dan cezaevindeki paşalara resmi ziyaret
 Rusya ABD ye meydan okudu
 Gül Ermenistan a gidiyor
 Milletvekilinin kızı ve nişanlısı öldürüldü
 Devleri solladık, 10. sıraya yükseldik!
 C.Ronaldo için 170 milyon avro!
 ABD gemilerine Rus kuşatması
 F.Bahçe den İbrahim Kutluay a yeni teklif
 Ümit Özat ta bulgu yok!
 Doğan korkuya kapıldı
PKK TERÖRİST DEĞİL
Kuzey Irak Bölgesel Yönetiminin lideri Mesut Barzani, "Kerkük Kürdistan ın bir parçasıdır ve PKK terorist değildir" dedi.
İtalya'yı ziyaret eden Barzani, İtalyan İl Tempo gazetesiyle yaptığı söyleşide "PKK bahanesiyle Türkiye'nin Kuzey Irak'ı işgal etmesinden korkup korkmadıklarını" sorması üzerine, Barzani, “Biz hiç kimseden korkmuyoruz. Toprağımızı işgal etmek bütün bölgeye yayılacak bir krize yol açacak olan kumar oynamak gibi bir adımdır.” dedi.
-"KÜRTLER SİLAHLI MÜCADELE YAPMAMALI"

Kürtlerin silahlı mücadele yapmamaları ve politik mücadeleyi seçmeleri gerektiğini kaydeden Barzani, ”PKK terrorist bir örgüt değil, eğer PKK Türkiye'nin görüşme yapma taahüdünü yapar ve onu reddederse o zaman terrorist olarak adlandırılabilir. Kürdistan bölgesi, güvenlik konusunda önemli adımlar attı. Terörizm ve aşırılık, coğrafi sınır tanımadığı için birleşmeliyiz. Dolayısıyla işbirliği için uluslararası bir güç gerekli.”
KERKÜK KÜRDİSTAN'IN BİR PARÇASI"

Mesut Barzani, KYB'nin sitesince yansıtılan söyleşide Kerkük sorununa değinirken de “Kerkük kesinlikle Kürdistan'ın bir parçasıdır ancak Kerkük'ün kimliği ilk önce orada yaşayan uluslara saygı duyularak teşhis edilmelidir.” şeklinde konuştu.


Irak'ın güvenliğini ve istikrarını tehlikeye atmak gibi bir niyetlerinin olmadığını belirten Barzani, Kerkük ile ilgili kararın referanduma dayanarak alınması gerektiğini kaydetti.



04:47:00
08 Eylül 2008
Bu haber  98  kere okundu Yazıcıya Yolla
YORUMLAR
 metehan  2008-06-30
  abd köpeği
 bu şerefsiz abd nin köpeği.desteği de oradan alıyor.sınır ötesi operasyon yaptığımızda nasıl da kaçmıştı dağ faresi.
Bu Habere Yorumunuzu Ekleyin
İsim
E-posta
Başlık
Yorum
       Tüm alanlari doldurmaniz gerekmektedir
 Günün Resmi
beyonce

Son Eklenen 5 Resim
beyonce
beyonce
beyonce
beyonce
beyonce
 Son Eklenen 5 Video
Turist kızlara taciz
Metallica istanbul konseri
Bu kadınlardan korkun
Kus gribi komik
Antalya güzelleri
Genel Editör
Haydar Dümen
Top10 Haydar Dümen
Yazarlarimiz
Necmi Tanyolaç
Kalamış çıkarması
Onur Baştürk
Şimdiki sexi şeyler neler
Oktay Ekşi
Baş dönmesi
Mehmet Ali Birand
Bu haksızlık kendimize
Misafir Yazarlar
Niobe (Rüyaların Dili)
Aşk hayatında ikizler burcu 30
Iletisim | Hakkimizda | Anasayfam Yap | Sik Kullanilanlara Ekle
Tatli.NET google aramalarında tatlı, tatli, sohbet odaları,tatlı sohbet, chat, sohpet odaları, sohbet odası, chat kanalları, chat kanalı, sohbet kanalları, sohbet kanalı, sesli sohbet, sohbet sitesi, sohbet siteleri, chat sitesi, chat siteleri, radyolu sohbet, islami sohbet, cet, çet, ÇHET, CHET, ÇHAT chet, çhet, CET, ÇET kameralı sohbet, mynet sohbet gibi popüler kelimelere öncülük eden kaliteli bir sitedir.

tatlı sohbet odaları