Bize Ulaşın   Site Haritasi Anasayfam yap    Sık Kullanılanlara Ekle   23 Temmuz 2008 Çarşamba 
Untitled Document
  Hava Durumu
ANKARA
ANKARA
ANKARA
ANKARA
ANKARA
 Çok Okunanlar
 Makyaj insanı bukadarmı değiştirir  Bilgisayar kullananlar dikkat!!!
 Arkadaşınızamı aşıksınız?
 Televizyonu açık bırakmayın
 ABD ye türk hacker kabus yaşattı
 Mankenin tecavüz yalanı rapora kadar
 388 bin Osmanlı askerini ne öldürdü ?
 Aslan dan 1. bomba!
 El Kaide davası başladı
 Rockun kalbi sahillerde atacak
  Hayalet mesaj kabusunuz olmasın
 Çok Yorumlananlar
 Makyaj insanı bukadarmı değiştirir  Arkadaşınızamı aşıksınız?
 El Kaide davası başladı
 Televizyonu açık bırakmayın
 ABD ye türk hacker kabus yaşattı
 Bilgisayar kullananlar dikkat!!!
 Rockun kalbi sahillerde atacak
 388 bin Osmanlı askerini ne öldürdü ?
 KEY ödemelerine 28 Temmuz da başlanacak
 Mankenin tecavüz yalanı rapora kadar
 Aslan dan 1. bomba!
TABULARI YIKMAYI SEVERİM
Tarkan dan sansasyonel açıklama: "Evlenmeyeceğim. Çocuk sahibi olmak yerine evlat edinmek isterim"
Pop star Tarkan geçtiğimiz hafta 'Metamorfoz' albümündeki 'Pare Pare' adlı şarkıya klip çekti. Söz ve bestesi Tarkan'a, düzenlemesi ise Ozan Çolakoğlu'na ait olan şarkının klibini Altan Dönmez yönetti. Ata Stüdyoları'nda tam bir gün süren çekimleri tamamlayan popçu yakın dostlarıyla Ortatöy'deki Anjelique'te eğlendi. Keyfi yerinde olan Tarkan'la yaptığımız görüşmede kadın hayranlarını sevindirecek açıklamalar yaptı.
 
"Tabuları yıkmayı severim"

Uzun süredir avukat Bilge Öztürk ile birlikte olan sanatçı "Evliliği düşünmüyorum. İlerleyen zamanlar içinde öyle bir planımız yok. Bilge de, bende genç insanlarız. Kalbimden evliliğe yönelik bir düşünce geçmiyor. Ben tabuları yıkmayı seven bir insanım. Bu benim karakterimde var ve bunu ilk günden beri uyguluyorum. Korkum yok. Ben aşka inanıyorum. Açıkçası evlilik bana klişe geliyor ve bunu toplumun bir tabusu olarak görüyorum" dedi. Her zaman çocuk sahibi olmayı arzuladığını, ancak bunun için evlenmenin anlamsız olduğunu söyleyen Tarkan açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Çocuk sahibi olma isteği ile evliliği bağdaştırmak istemiyorum. Evlat edinmeyi düşünüyorum. Dünyanın birçok yerinde ilgiye muhtaç, sahipsiz sokak çocukları yaşam mücadelesi veriyor. Benim için hangi ülkede yaşadığı, ırkı ve dini hiç önemli değil. Çinli de olabilir, Japon da, Alman da. Dünyanın neresinden olursa olsun fark etmez. Evli olup çocuk sahibi olduktan sonra, çocuklarını ihmal eden milyonlarca insan var." Angelina Jolie ve Bratt Pitt çiftini bu konuda kendine örnek aldığını belirten şarkıcı, onlar gibi yardıma muhtaç çocuklara sıcak bir yuva vermenin kendisini çok mutlu edeceğini anlattı.
Konserden konsere koşacak

Yaptığımız görüşmede yazın gelmesiyle iş hayatında yoğun bir döneme gireceğini söyleyen Tarkan "Bu yaz çok sayıda konserimiz olacak. Uzunca bir süredir, dışarıya çıkmamaya özen gösteriyordum. Yazın gelmesi ile birlikte hayranlarımla sık sık buluşacağım. Böylece siz gazetecilerle de daha sık buluşacağız. Ayrıca önümüzdeki günlerde 'Metamorfoz'un remix'ini piyasaya çıkaracağız. Şimdi stüdyoda son çalışmalarımızı yapıyoruz" dedi.
 
Hayalinde sinema var

Bir sinema filminde oynamak isteriğini belirten ünlü sanatçı "Ben müzik yapmayı seviyorum. Fakat oyunculuk içimde daima olmuştur. Birçok proje ve senaryo geliyor. Hepsini inceliyorum. Sinema filmi çekmek gerçekten zor bir iş, aylar sürebiliyor. Dram ve komedinin bir arada olduğu bir filmde oynamayı tercih ederdim. Sanırım en çok da deli rolünde başarılı olurdum. Bu gidişle delireceğiz zaten. Üzerinde yaşadığımız dünya yaşanmaz hale gelmeye başladı" şeklinde konuştu.
 
Sibel'in yeri başka

Sibel Can'la yakın dostluğu bilinen Tarkan, şarkıcıya son albümünde yer alan 'Çakmak Çakmak' adlı parçayı hediye etmişti. Ayrıca albümde Sibel Can'a vokal yapan pop star bununla ilgili soruyu ise şöyle yanıtladı: "Sibel'i çok seviyorum. Canım o benim. İnşallah yeni albümü için bir şarkı daha vereceğim. Şarkıyı yazmaya başladım bile" diye konuştu.





08:24:00
23 Temmuz 2008
Bu haber  30  kere okundu Yazıcıya Yolla
YORUMLAR
Bu Habere Yorumunuzu Ekleyin
İsim
E-posta
Başlık
Yorum
       Tüm alanlari doldurmaniz gerekmektedir
 Günün Resmi
resimli şiir

Son Eklenen 5 Resim
ebru destan
Gisele Bundchen
ebru destan
ebru destan
ebru destan
 Son Eklenen 5 Video
Bu kadınlardan korkun
Kus gribi komik
Antalya güzelleri
böyle penaltı görülmedi
yeni milli takım marşı
Genel Editör
Haydar Dümen
Top10 Haydar Dümen
Yazarlarimiz
Necmi Tanyolaç
Kalamış çıkarması
Onur Baştürk
Şimdiki sexi şeyler neler
Oktay Ekşi
Baş dönmesi
Mehmet Ali Birand
Bu haksızlık kendimize
Misafir Yazarlar
Niobe (Rüyaların Dili)
Aşk hayatında ikizler burcu 30
Iletisim | Hakkimizda | Anasayfam Yap | Sik Kullanilanlara Ekle
Tatli.NET google aramalarında tatlı, tatli, sohbet odaları,tatlı sohbet, chat, sohpet odaları, sohbet odası, chat kanalları, chat kanalı, sohbet kanalları, sohbet kanalı, sesli sohbet, sohbet sitesi, sohbet siteleri, chat sitesi, chat siteleri, radyolu sohbet, islami sohbet, cet, çet, ÇHET, CHET, ÇHAT chet, çhet, CET, ÇET kameralı sohbet, mynet sohbet gibi popüler kelimelere öncülük eden kaliteli bir sitedir.

tatlı sohbet odaları